ONE BRAIN módszer

A kineziológia az izomtesztelésre épül, melynek alapja az, hogy bármilyen stressz, negatív gondolatváltozást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is, ez az, amit a kineziológus az izomteszteléssel érzékel.

Az agyunk a fogantatásunk pillanatától fogva elraktároz minden eseményt attól függetlenül, hogy tudatosan emlékszünk-e rá vagy sem.

Minden egyes eseményt rögzítünk a jelen pillanatig. Az izomtesztelés segítségével a tudatalattiban lévő információkat tudjuk felszínre hozni.

Maga a módszer egy a szervezetet ért ingerre adott izomválasz tesztelésén alapul.
Mindenkit érnek negatív hatások, traumák élete során.

Ezeket nem mindig tudjuk feldolgozni. A fel nem dolgozott stresszek elraktározódnak, felhalmozódnak, és valamilyen testi vagy lelki tünet formájában hívják fel magukra a figyelmet.

A munka folyamán ezeket a negatív eseményeket keressük vissza a múltban, és a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmeket oldjuk fel különböző gyakorlatokkal.

Senki olyan gyötrelmes, izzó sebet nem tud rajtunk ejteni, mint mi, saját magunk. A szembenézés önmagunkkal: a legfélelmetesebb dolog a világon.

Ara Rauch

Ezeket a negatív hatásokat egészen kora gyerekkorból, születéstől, vagy akár magzati életből is hozhatjuk, sőt, még az a közeg is meghatározó lehet, amely fogantatásunk előtt környezetünkben, családunkban jellemző volt.

Lehet, hogy generációkon át hozott, ismételt negatív mintáktól kell megszabadulnunk ahhoz, hogy egyensúlyban működhessünk.

Minden egyes negatív szituáció esetében az agy először a múltban elraktározott események

között kezd keresni hasonló szituációt és a jelenben ennek megfelelően kezdünk el cselekedni.

Az agy régi élményeket összehasonlítja a jelen helyzettel, és ha hasonló információt érzékel lekapcsolja az előagyi működést. Az akciót egy reakcióval helyettesíti, ekkor jönnek létre a blokkpontok.

A jobb agyféltekét is lekapcsolja, hogy ne tudjunk új megoldási lehetőséget keresni. Ilyen esetben az életre múltbeli tapasztalatainkkal csak reagálunk, ahelyett, hogy szabad választásunk szerint cselekednénk, és új utakat keresnénk a helyzet megoldására.

Ezáltal megragadunk a múltban és a kiépült blokkjaink meggátolnak abban, hogy új lehetőségeket válasszunk.
A kineziológia segít abban, hogy kezünkbe vegyük az irányítást életünk, sorsunk felett és tudatosan irányítsuk.

Időpont foglalás és kapcsolat felvétel:

0 + 2 = ?