Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia

A TEK Kineziológia személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja az ügyfél életminőségének, közérzetének javítása belső erőforrásainak aktivizálásával. Az érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre.

A TEK Tanácsadó kompetenciája nem terjed ki betegségek kezelésére, gyógyítással nem foglalkozik, egészségügyi szolgáltatást nem végez! A TEK Tanácsadás az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Ennek érdekében feltérképezi a jelenlegi élethelyzetet, döntési helyzetet, és a jövőbeli elérendő cél meghatározására nagy hangsúlyt fektet (ez lehet egy jövőbeli magatartás, döntés, viselkedés vagy érzelem/élethelyzet kezelési módszer). A fókusz tehát a jövőn van.

A lényeg tehát a Life Progression (LP) azaz a jövő a mostban. Tehát a TEK Tanácsadó segíti ügyfelét az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldásban. A TEK Kineziológia az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adja kezünkbe.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK) olyan speciális tanácsadó rendszer, mely több idősíkban és dimenzióban vizsgálja a probléma kialakulási és megoldási mintát, s ezzel a legteljesebb tanácsadási lehetőséget biztosítja az ügyfél számára.

Speciális technikákkal feltérképezhető, hogy milyen dimenziókban, melyik generációnkban blokkolódtak vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jövőbeli célunk megvalósítását akadályozzák. Megváltozott emberi kapcsolatok, kiegyensúlyozott, harmonikus életvitel, a testsúly rendeződése a legbiztosabb jelei a változásnak. A generációs háttér feltérképezésének eredményeképpen a kezelések pozitív hatása ügyfelünk családjában is érvényesül.

Az, hogy megsebeztek, talán nem rajtad múlt, de hogy a gyógyulás útját választod-e, mindig a te döntésed.

Desmond és Mpho Tutu

A TEK Coach-Tanácsadó© segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a minőségileg jobb élet elérésében. A TEK kineziológia módszere az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Ennek érdekében feltérképezi a jelenlegi élethelyzetet, a döntési szituációt, valamint a jövőbeli elérendő cél meghatározására is nagy hangsúlyt fektet (ez lehet egy jövőbeli magatartás, döntés, viselkedés avagy érzelem/élethelyzet-kezelési módszer). A fókusz tehát a jövőn van: Life Progression (LP) azaz a jövő a mostban.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© (TEK) olyan speciális coaching-tanácsadó rendszer, mely négy idősíkban (jelenben, kormunkában, generációs munkában és egyéb dimenziókban) vizsgálja a probléma kialakulási és megoldási mintáit, s ezzel a legteljesebb coaching-tanácsadási lehetőséget biztosítja a kliens számára.

Időpont foglalás és kapcsolat felvétel:

1 + 6 = ?